Pages

Subscribe:

Labels

středa 3. dubna 2013

Externí baterie Powerocks Magicstick 2600mAh



Vlastníte jablečný produkt od společnosti Apple? Nestačí vám na každodenní používání kapacita dodávaná výrobcem? Přestože se s novou generací výrobku většinou objeví také silnější a výkonější interní baterie, to však neznamená, že vám vaše zařízení vydrží delší dobu bez příjmu energie. Společnost Powerocks nabízí ve své kolekci různé externí baterie, které se liší svým výkonem a zpracováním. My jsme se rozhodli otestovat jednu z novější kolekce Magicstick s kapacitou 2600mAh. Jak se nám tento výrobek zamlouvá? Čtěte dál..
Pokud používáte vaše iOS zařízení během jednoho dne více než několik hodin, zaručeně jste se již setkali se situací, kdy v odpoledních hodinách zařízení hlásilo kompletně vybitou baterii. V tomto případě stačí připojit malý váleček k vašemu zařízení a během dvou hodin máte z nulové hodnoty opět plně nabitou baterii.

















Celý článek

Pokud si tento produkt objednáte, dorazí vám v bílé papírové krabičce, která má polovinu přední části průhlednou, aby si mohl zákazník prohlédnout barvu, ještě než se pustí do rozbalování. Krabička na zadní straně seznamuje majitele s příslušenstvím, které v zásilce obdrží a varuje ho před základními pravidly. Přestože je tento produkt určen konkrétně pro model iPhone 4S, po dlouhodobém testování je kompatibilní s poslední generací iPhone 5, ale také s řadou hudebních přehrávačů iPod. Společně s externí baterií vám dorazí dobíjecí kabel s koncovkou na USB, látkový sáček odolný proti vodě a návod na první použití. Baterie je standartně od výrobce vybita a tak vás v první řadě čeká dvouhodinové dobíjení, záleží na zdroji odkud čerpáte. Pokud budete zařízení dobíjet přes USB v počítači, počkáte si o něco déle než přímo z elektrické zásuvky.

Pokud chcete značkové příslušenství, které vám dobije baterii co nejrychleji, produkty od společnosti Powerocks jsou určené právě pro náročnější uzivatele. Přestože je MagicStock doporučen především pro jablečné produkty, konkrétně pro iPody a všechny generace iPhone, můžete si dobít kapacitu baterie ve kterémkoliv zařízení s přibližně stejnými hodnotami, budete potřebovat pouze synchrozační kabel. Tento typ příslušenství můžete nosit kdekoliv sebou a neuškodí mu ani outdoorové podmínky.

Apple iPhone 5 32GB Apple iPod Nano 6th Apple iPod Shuffle
100% dobití 2h 21minut (141min)  1h 15minut (141min)  0h 48min (48min)
50% dobití 1h 07 minut  42 minut  27 minut
Kapacita baterie 1440mAh  650mAh  300mAh

1 komentářů:

Okomentovat